*Egy újabb fárasztó divatbemutató… Mostanában nem alszok jól, így eléggé fáradtan érkeztem ide, és alig várom, hogy vége legyen. Mondhatni elég szép ruhát erőltetnek testemre, és lépek ismét a kifutóra. Ez az utolsó ruha, gondolom magamban, és levonulok a kifutóról. Leszedik, rólam a ruhát visszaveszem a saját holmimat és lecsücsülök. Hallok pár mellettem elsuhanó személyt, de nem igen zavartatom magam. Csak bambulok magam elé, elég érdekes pózban. Egy meleg érintés, és egy fülembe suttogó hang, másodpercek alatt ismét a földön jártam. „ Az afterpartin találkozunk” szólt hozzám egy egyáltalán nem idegen hang. Miriam… Kaján mosoly jelenik meg arcomon, hiszen kedvenc játékom veszi kezdetét. Az eddigi lapos hangulat, azonnal forró, szenvedélyes estét ígér… Már csak egy gond van, fogalmam sincs hol lesz az after! Gyorsan körül nézek, és megpillantom barátomat, Tedet, akiről tudom, hogy biztosan megy este, ő mindig ott van az ilyen partikon. Bevallom én magam, nem vagyok odáig értük, de csábít a gondolta. Odamegyek Tedhez, megbeszélem vele a dolgokat, és mire észbe kapok, már a Clubba vagyok. Át kell vergődnöm a sok emberen, és valahogy megkeresni azt, akiért itt vagyok. Hirtelen kapok egy poharat a kezembe, amit elvileg Ted küld, a terem másik feléről. Ha majd meglátom megköszönöm, de most nem érek rá erre… Szemmel Miriamat keresem! *