2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat!
Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Tudom, tudom.. Én sem szeretem a szabályokat, de ahhoz, hogy egy közösség üzemképes legyen, fel kell állítani néhányat!
1. Mielőtt regisztrálnál nyugodtan, és körültekintően nézz szét az oldalon! Olvasd végig a szabályzatot, pillants bele a plotba, és a csoportleírásba, sőt, kukkants be a canon, és a keresett karakterek közé, hátha megtetszik valamelyik. Fontos, hogy felmérd, érdemes-e ide regisztrálnod, érdekel-e a fórum alaptörténete, szívesen s aktívan játszanál-e? Ha a válasz egyértelmű igen, nincs más hátra, mint a regisztráció!
2. Tehát, amikor regisztrálsz.. Első dolgod az legyen, hogy bekukkantasz a foglalókba, hátha netalán tán pont az a név, vagy play by van felhasználva, amit te is szerettél volna a karakterednek. Általában a canon karaktereknél nincs ilyen gond! Ha mindez megtörtént, és nem ütközöl akadályba, általánosan két tagú névvel regisztrálj. Például, Buffy Summers. Ne feledd, mind a két tag nagybetűvel kezdődik! A maximum limit a keresztneveknél pontosan két tag. Tehát, ha a karakterednek még hat másik keresztneve van, azt csupán az életrajzban említsd meg, és a következőképpen regisztrálj: Buffy Anne Summers. Tehát a Clarissa Roberta Polly ésatöbbi rész kimarad.
3. Túl vagy a regisztráción, fűt a vágy, hogy nekikezdj a karakteralkotásnak. Tedd hát! Másold ki az életrajz minta kódját, nyiss egy új topicot a Félkész & kész életrajzok fórumrészben, és illeszd be a kódot. Hogy miért is jó, ha félkészen is elküldheted az életrajzodat? Pontosan azért, mert időfecsérlés Wordbe ki-, és bemásolgatni. Ez így praktikus, és egyszerű. Na, meg nagyszerű. Tehát. Ott tartottunk, hogy kitöltöd a mintát, és, ha elkészülsz vele, jelzed a chatboxban, vagy akár privát üzenet formájában a vezetőség egyik tagjának, hogy elkészültél. Amennyiben nem találunk kivetnivalót az életrajzodban, az átkerül az Elfogadott életrajzok részbe.
4. Elbíráltunk, már nagyon-nagyon játszanál, de még van pár feladatod. Először is, töltsd ki a kódokat minden egyes foglalóban! És másodszor, bombázd privát üzenetekkel a többi játékost egy-egy játékért! Esetleg, adj fel hirdetést családtagok, barátok, szerelmek, és ellenségek iránt, vagy keress randipartnert az annak megfelelő fórumrészben.
5. És, hogy lásd milyen aranybogarak vagyunk.. Nem szabjuk meg a hozzászólások hosszát, ahogyan azt sem, hogy hány játékod futhat egyszerre, és, hogy hány karaktered lehet! Na, jó. Picit gonoszak leszünk, mivel előírjuk, hogy új karakter létrehozásánál csak ellenkező nemű karakter jöhet szóba! Ezt egyáltalán nem azért tesszük, hogy elrontsuk a kedved, hanem éppen azért, hogy megmaradjon az egyensúly a nemek között. Tehát, ha van egy női karaktered, és szeretnél egy újabbat, az kizárólagosan csak férfi lehet! Azután, ha harmadikat szeretnél alkotni, az nőnemű kell, hogy legyen. És így tovább..
6. Egyáltalán nem tiltott sem a múlt-, illetve jövőbeli, sem az erotikus tartalmú játék. Azonban, ha ezekben a témákban játszol, kérünk, vedd figyelembe, hogy direkt hoztunk létre ezeknek megfelelő játéktereket. Az agresszív játék sem tiltott, mindössze annyi a lényeg, hogy csak is akkor szitkozódj, káromkodj, és alkalmazz erőszakot a másik fél irányába, ha azt előre meg-, vagy lebeszéltétek a userrel.
7. És, jöjjön a végszó. A legfontosabb, ami összetart egy közösséget, az a tisztelet. Nem szapuljuk a másikat, akkor sem, ha nem tetszik a stílusa, maximum privát üzenetben megírhatod neki, hogy mi, és miért nem tetszik, de nem szeretnénk megbántott lelkületű játékosokat látni az oldalon! Légy tekintettel a többiekre, hiszen neked sem esne jól, ha valaki akarva, vagy akaratlanul is, de megbántana.