2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat!
Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Elfogadott előtörténettel rendelkezel, de nincs kivel játszanod? Adj fel egy hirdetést, hátha rád talál a tökéletes játszótárs!
Kód:
[center][size=8][b]Karakter teljes neve[/b][/size] Kit keresel, milyen típusú játékhoz keresed, stb..[/center]
Isabel Moira Leroy model •
Kor : 31 Kapcsolat : eljegyzett Vele : George & Jonathan Lakhely : Cité-sziget Foglalkozás : modell Titulus : naughty princess Play by : Candice Swanepoel Kép :
Tárgy: Re: Játékpartner kereső 2013-03-17, 20:19
Kedveseim,
el is szánom magam elsőnek! Játszópartnert keresek, nem- és témafüggetlenül. Vigyázat, nem riadok vissza semmitől sem! Jelentkezést privát üzenet formájában várom! <3
Karissa Peterson model •
Kor : 30 Kapcsolat : szingli Lakhely : Párizs Foglalkozás : modell Play by : Palvin Barbara Kép :
Tárgy: Re: Játékpartner kereső 2013-03-18, 02:21
Karissa Peterson Bárki jöhet,aki játszani szeretne. Csak szólok előre,hogy ha azt kéred,hogy kezdjek valahová, eléggé szar a kezdőm!Dobj meg egy Pm-el,ha játszanál egyet ^^
Khaos A. Minee media •
Kor : 31 Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban Lakhely : A világban. Foglalkozás : Hivatásos modell fotós. Titulus : Little girl makes big khaos. Play by : Willa Holland Kép :
Tárgy: Re: Játékpartner kereső 2013-03-23, 13:29
Khaos A. Minee Hali!^^ Én is eladom az első játékom bárkinek, bármikor. Egy PM-az ára. Kihagyhatatlan ajánlat!
Katniss A. Silver staff •
Kor : 31 Kapcsolat : kapcsolatban Vele : William Wernest Lakhely : Párizs Foglalkozás : Modell és feltörekvő színésznő Titulus : Sweet Rebel Play by : Shenae Grimes Kép :
Tárgy: Re: Játékpartner kereső 2013-03-25, 08:48
Katniss A. Silver Kedveseim, az én első játékom is eladóvá vált, szóval akit érdekel az csak dobáljon meg pm-ekkel és már az övé is vagyok ;)