the life of a model •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Welcome!

2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat! Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Navigation
Szabályzat
Világleírás
Csoportleírás
Életrajz minta
Canon karakterek
Keresett karakterek
Information
Hírek

Figyelem!
Jelenleg semmiféle közérdekű információval nem szolgálhatunk!
Staff
♔ Staff ♔

Statistics
Statistics

tagok: 18

model: 7
manager: 1
trainer: 0
helper: 1
outsider: 3
media: 1
Weather
Párizs, és környéke!

Napi átlaghőmérséklet:
1-5 °C
Éjszakai átlaghőmérséklet:
-3-0 °C
Legutóbbi témák
» Danielle Barelli- Készül
Fagylaltozó Empty2013-10-12, 02:00 by Danielle Barelli

» Paul - készül
Fagylaltozó Empty2013-09-05, 10:17 by Paul Walker

» Nightshade-Bane szerepjáték
Fagylaltozó Empty2013-07-09, 19:20 by Vendég

» >>You want to kill me...
Fagylaltozó Empty2013-06-13, 19:23 by Vendég

» Fotóstúdió
Fagylaltozó Empty2013-04-28, 01:48 by Jake Everlise

» Rissa the List
Fagylaltozó Empty2013-04-24, 05:13 by Karissa Peterson

» Arcfoglaló
Fagylaltozó Empty2013-04-22, 04:24 by Jake Everlise

» Jake Everlise
Fagylaltozó Empty2013-04-22, 04:18 by Kendall Swire

» Nathaniel Cox - coming
Fagylaltozó Empty2013-04-22, 04:02 by Nathaniel H. Cox

Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) 2024-10-23, 13:07-kor volt itt.

Fagylaltozó

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Admin
staff •
Admin

Fagylaltozó Empty
TémanyitásTárgy: Fagylaltozó   Fagylaltozó Empty2013-03-10, 21:06

~
Vissza az elejére Go down
https://thelifeofamodel.hungarianforum.com
Isabel Moira Leroy
model •
Isabel Moira Leroy

Kor : 31
Kapcsolat : eljegyzett
Vele : George & Jonathan
Lakhely : Cité-sziget
Foglalkozás : modell
Titulus : naughty princess
Play by : Candice Swanepoel
Kép : Fagylaltozó 111_www.kepfeltoltes.hu_

Fagylaltozó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fagylaltozó   Fagylaltozó Empty2013-03-24, 03:03

Ivan && Isabel

Mióta is nem találkoztam a testvéremmel? Pontosan nem tudom, de az biztos, hogy hetek óta. Pedig, kiskorunk óta nem történt olyan eset, hogy pár napnál többet külön töltöttünk volna el. Ám, mióta lefoglal a modellkedés sajnálatos módon nincs elég időm a szeretteimre, bár, ha Cromwell-re gondolok, örülök ennek. Az, hogy a szüleim hozzá akarnak adni, és, hogy mindenki úgy tekint rám, mint a menyasszonyára, nos, teljességgel hidegen hagy. Ugyanúgy élem az életem, mint eddig, sőt, ha lehet még több időt töltök Jonah társaságában. Persze arról, hogy a tréneremmel nem csak a modellkedés fortélyait vesszük át, és gyakoroljuk, senki sem tud. És ez így van rendjén. Hiszen, mi is történne, ha kiderülne, hogy kapcsolatunk nem pusztán munkai, hanem erős érzelmi fonalak kötnek egymáshoz minket, szorosan. A lehető legszorosabban. Őszintén, ha valaki megkérdezné, hogy kihez fűznek valódi szerelmi szálak, a válaszom nem George Cromwell neve lenne. Hiába hiszi azt magáról, hogy ő a világegyetem központja, hogy neki van a legtöbb pénze, és, hogy ő a lehető legszerencsésebb fickó.. Én egyáltalán nem ájulok el tőle! Sajnos, az esküvőnkre kitűzött időpont egyre csak közeledik, és fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni, ha nem történik semmi addigra, amire az oltár elé kerülünk. Csak reménykedni tudok, hogy Jonah elkövet valami őrültséget, mondjuk megszöktet az esküvő reggelén, vagy elutazik velem egy másik országba az esküvő reggelén..
- Ivan! - kiáltok fel a viszontlátás öröme miatt, majd szinte repülök a bátyám karjaiba. Mindig igazán jó testvérek voltunk, noha martuk egymást, amikor csak lehetett, Ivan volt az a személy, akivel akármit meg lehetett osztani, és ez a mai napig így van. Hiába találkozunk kevesebbet, hiába titkolom el előle is Jonah-t, kapcsolatunk mit sem változott az eltelt évek alatt.
- Rettenetesen hiányoztál! - ölelem, amíg csak lehet, és tényleg komolyan gondolom. Az életem nem teljes mióta kevesebb időt tölthetek a szeretteimmel, így minden egyes szabad percemet arra használom - ha épp nem Jonah-val vagyok -, hogy pótoljam az elvesztegetett időt.
Vissza az elejére Go down

Fagylaltozó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
the life of a model • :: JÁTÉKTÉR :: Párizs-
Ugrás: