2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat!
Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Kor : 31 Kapcsolat : eljegyzett Vele : George & Jonathan Lakhely : Cité-sziget Foglalkozás : modell Titulus : naughty princess Play by : Candice Swanepoel Kép :
Tárgy: Re: Fagylaltozó 2013-03-24, 03:03
Ivan && Isabel
Mióta is nem találkoztam a testvéremmel? Pontosan nem tudom, de az biztos, hogy hetek óta. Pedig, kiskorunk óta nem történt olyan eset, hogy pár napnál többet külön töltöttünk volna el. Ám, mióta lefoglal a modellkedés sajnálatos módon nincs elég időm a szeretteimre, bár, ha Cromwell-re gondolok, örülök ennek. Az, hogy a szüleim hozzá akarnak adni, és, hogy mindenki úgy tekint rám, mint a menyasszonyára, nos, teljességgel hidegen hagy. Ugyanúgy élem az életem, mint eddig, sőt, ha lehet még több időt töltök Jonah társaságában. Persze arról, hogy a tréneremmel nem csak a modellkedés fortélyait vesszük át, és gyakoroljuk, senki sem tud. És ez így van rendjén. Hiszen, mi is történne, ha kiderülne, hogy kapcsolatunk nem pusztán munkai, hanem erős érzelmi fonalak kötnek egymáshoz minket, szorosan. A lehető legszorosabban. Őszintén, ha valaki megkérdezné, hogy kihez fűznek valódi szerelmi szálak, a válaszom nem George Cromwell neve lenne. Hiába hiszi azt magáról, hogy ő a világegyetem központja, hogy neki van a legtöbb pénze, és, hogy ő a lehető legszerencsésebb fickó.. Én egyáltalán nem ájulok el tőle! Sajnos, az esküvőnkre kitűzött időpont egyre csak közeledik, és fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni, ha nem történik semmi addigra, amire az oltár elé kerülünk. Csak reménykedni tudok, hogy Jonah elkövet valami őrültséget, mondjuk megszöktet az esküvő reggelén, vagy elutazik velem egy másik országba az esküvő reggelén.. - Ivan! - kiáltok fel a viszontlátás öröme miatt, majd szinte repülök a bátyám karjaiba. Mindig igazán jó testvérek voltunk, noha martuk egymást, amikor csak lehetett, Ivan volt az a személy, akivel akármit meg lehetett osztani, és ez a mai napig így van. Hiába találkozunk kevesebbet, hiába titkolom el előle is Jonah-t, kapcsolatunk mit sem változott az eltelt évek alatt. - Rettenetesen hiányoztál! - ölelem, amíg csak lehet, és tényleg komolyan gondolom. Az életem nem teljes mióta kevesebb időt tölthetek a szeretteimmel, így minden egyes szabad percemet arra használom - ha épp nem Jonah-val vagyok -, hogy pótoljam az elvesztegetett időt.