2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat!
Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Kor : 31 Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban Lakhely : A világban. Foglalkozás : Hivatásos modell fotós. Titulus : Little girl makes big khaos. Play by : Willa Holland Kép :
Tárgy: Re: Moulin Rouge 2013-03-25, 10:05
Karissa & Khaos
Jó reggelt, jó reggelt, jó reggelt! Annyira izgatott vagyok! Ma van a napja, hogy megkezdődik a Moulin Rouge fotózásom Karissa P.-vel. Már nagyon vártam és természetesen nagyon örülök is neki. Sokáig tartott mire mindent lefixáltunk nagyapával, de eddig gördülékenyen mennek a dolgok és ez maradjon is így! Reggelinél még időben is vagyok és minden jó, de a kocsihoz már egy almával a számban rohanok. Alma, kávé, fánk pipa… Hol a kocsi kulcs? És két lábon járó vacsora malacként rohanok le még két hosszt. Fő a reggeli torna! A rádióban anyám hangja fogad; sok szerencsét kíván és figyelmeztet, hogy késésben vagyok. S mindezt élő adásban! Égessük, a gyereket világnap van vagy mi? Remélem nem, mert ha nekem nincs gyerekem, márpedig tudtommal nincs, akkor szívás lesz 24 órán keresztül. Beesek a M. R.-ba és gyorsan felmérem a helyzetet: az esténként szórakoztatóként használt épület nagyon üres most. Az előtér, a recepció kong. A főteremről nem is beszélve! Mintha zombi támadás lett volna. Ezért utálom, hogyha ki kell bérelni a helyeket és sokáig dolgozunk. Brr. Ijesztő! Felbaktatok telepakolva ezzel, azzal, amazzal arról nem is beszélve, hogy mikkel van tele a kocsim! Sokszor kell majd fordulnom. Beérek a megbeszélt szobába, ahol modell egy száll se, de pasi, na, abból 5 is! - Reggelt. Ti mit kerestek itt? – a választ úgy tűnik, sosem tudom meg. Elkezd csöngeni a telóm, mire gyorsan lepakolok és felveszem. - Szia. Igen, minden rendben. Bár a modellem még nincs itt, de van helyette pár nem rossz srác. Nem mondom, hogy rossz üzlet lenne, de nem erre készültem! – vigyorgok a telefonba. Anya az, kérdezte, hogyan boldogulok. Járkálás közben megfordulok, a fiúk engem néznek. – Elnézést, de ez egy magán beszélgetés. – nézek vissza rájuk és beszélek még egy kicsit anyámmal. Aztán mikor leteszem, bejön a modellem. Bemutatkozok, kezet fogunk. - Öhm, te nem tudod ki ezek? – kérdem, és mikor válaszol, mindent tudó bólogatásba kezdek. – Akkor akár segíthetnének pakolni! – vidulok fel rögtön. Így talán elég lesz nyolcat fordulni a harminchat helyett.
Karissa Peterson model •
Kor : 30 Kapcsolat : szingli Lakhely : Párizs Foglalkozás : modell Play by : Palvin Barbara Kép :
Tárgy: Re: Moulin Rouge 2013-03-26, 07:01
Khaos & Karissa
Ma reggel egy fotózásom lesz. Méghozzá nem is akármilyen. A bátyámmal és a bandájával lesz. Már alig vártam ezt az egészet. Ő már korábban elment, mert valami dolguk van még ,majd ott találkozunk. Felkeltem 6-kor mikor ő is, de miután, elment, visszaaludtam és most szaladhatok mint a mérgezett egér, hogy odaérjek a megbeszélt helyre. Kipattanok kómásan az ágyamból,majd a fürdőbe megyek. Letusolok gyorsba, megtörölközöm, majd felöltöztem valamibe. Leszaladok a konyhába, egy almát a kezembe vettem, lakás, kocsi kulcs, lakás becsuk, kocsiba beül és irány a helyszín. Beérve, néma csend fogad. Sehol senki. Mármint a portán, a többi helyen. Akkor jövök is rá, hogy ki lett bérelv mára az épület. Én kis hülye. - Bocsi,hogy késtem,de elaludtam! - rontottam be az épületbe. Odamentem a fiúkhoz, köszöntöttem őket, majd a lány felé lépkedtem mosolyogva. - Karissa Peterson! - mutatkozom be mosolyogva a lánynak és kezet fogunk - Ja, ők a bátyám és a bandája. Őket is fogod fotózni. Pontosabban közös fotók lesznek velem. - mosolygok a lányra. - Persze, hogy segítenek! Igaz fiúk? - kérdezem őket, közben feléjük fordulok A fiúk elkezdek befelé pakolni, mi addig álltunk és egyezkedtünk a fotózással kapcsolatban.