the life of a model •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Welcome!

2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat! Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Navigation
Szabályzat
Világleírás
Csoportleírás
Életrajz minta
Canon karakterek
Keresett karakterek
Information
Hírek

Figyelem!
Jelenleg semmiféle közérdekű információval nem szolgálhatunk!
Staff
♔ Staff ♔

Statistics
Statistics

tagok: 18

model: 7
manager: 1
trainer: 0
helper: 1
outsider: 3
media: 1
Weather
Párizs, és környéke!

Napi átlaghőmérséklet:
1-5 °C
Éjszakai átlaghőmérséklet:
-3-0 °C
Legutóbbi témák
» Danielle Barelli- Készül
Moulin Rouge Empty2013-10-12, 02:00 by Danielle Barelli

» Paul - készül
Moulin Rouge Empty2013-09-05, 10:17 by Paul Walker

» Nightshade-Bane szerepjáték
Moulin Rouge Empty2013-07-09, 19:20 by Vendég

» >>You want to kill me...
Moulin Rouge Empty2013-06-13, 19:23 by Vendég

» Fotóstúdió
Moulin Rouge Empty2013-04-28, 01:48 by Jake Everlise

» Rissa the List
Moulin Rouge Empty2013-04-24, 05:13 by Karissa Peterson

» Arcfoglaló
Moulin Rouge Empty2013-04-22, 04:24 by Jake Everlise

» Jake Everlise
Moulin Rouge Empty2013-04-22, 04:18 by Kendall Swire

» Nathaniel Cox - coming
Moulin Rouge Empty2013-04-22, 04:02 by Nathaniel H. Cox

Ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) 2024-10-23, 13:07-kor volt itt.

Moulin Rouge

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Admin
staff •
Admin

Moulin Rouge Empty
TémanyitásTárgy: Moulin Rouge   Moulin Rouge Empty2013-03-10, 21:07

~
Vissza az elejére Go down
https://thelifeofamodel.hungarianforum.com
Khaos A. Minee
media •
Khaos A. Minee

Kor : 31
Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban
Lakhely : A világban.
Foglalkozás : Hivatásos modell fotós.
Titulus : Little girl makes big khaos.
Play by : Willa Holland
Kép : The eye is the mirror of the soul.

Moulin Rouge Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moulin Rouge   Moulin Rouge Empty2013-03-25, 10:05

Moulin Rouge Mew_www.kepfeltoltes.hu_
Karissa & Khaos
Jó reggelt, jó reggelt, jó reggelt! Annyira izgatott vagyok! Ma van a napja, hogy megkezdődik a Moulin Rouge fotózásom Karissa P.-vel. Már nagyon vártam és természetesen nagyon örülök is neki. Sokáig tartott mire mindent lefixáltunk nagyapával, de eddig gördülékenyen mennek a dolgok és ez maradjon is így! Reggelinél még időben is vagyok és minden jó, de a kocsihoz már egy almával a számban rohanok. Alma, kávé, fánk pipa… Hol a kocsi kulcs? És két lábon járó vacsora malacként rohanok le még két hosszt. Fő a reggeli torna!
A rádióban anyám hangja fogad; sok szerencsét kíván és figyelmeztet, hogy késésben vagyok. S mindezt élő adásban! Égessük, a gyereket világnap van vagy mi? Remélem nem, mert ha nekem nincs gyerekem, márpedig tudtommal nincs, akkor szívás lesz 24 órán keresztül.
Beesek a M. R.-ba és gyorsan felmérem a helyzetet: az esténként szórakoztatóként használt épület nagyon üres most. Az előtér, a recepció kong. A főteremről nem is beszélve! Mintha zombi támadás lett volna. Ezért utálom, hogyha ki kell bérelni a helyeket és sokáig dolgozunk. Brr. Ijesztő!
Felbaktatok telepakolva ezzel, azzal, amazzal arról nem is beszélve, hogy mikkel van tele a kocsim! Sokszor kell majd fordulnom. Beérek a megbeszélt szobába, ahol modell egy száll se, de pasi, na, abból 5 is!
- Reggelt. Ti mit kerestek itt? – a választ úgy tűnik, sosem tudom meg. Elkezd csöngeni a telóm, mire gyorsan lepakolok és felveszem.
- Szia. Igen, minden rendben. Bár a modellem még nincs itt, de van helyette pár nem rossz srác. Nem mondom, hogy rossz üzlet lenne, de nem erre készültem! – vigyorgok a telefonba. Anya az, kérdezte, hogyan boldogulok. Járkálás közben megfordulok, a fiúk engem néznek. – Elnézést, de ez egy magán beszélgetés. – nézek vissza rájuk és beszélek még egy kicsit anyámmal. Aztán mikor leteszem, bejön a modellem. Bemutatkozok, kezet fogunk.
- Öhm, te nem tudod ki ezek? – kérdem, és mikor válaszol, mindent tudó bólogatásba kezdek. – Akkor akár segíthetnének pakolni! – vidulok fel rögtön. Így talán elég lesz nyolcat fordulni a harminchat helyett.
Karissa Peterson
model •
Karissa Peterson

Kor : 30
Kapcsolat : szingli
Lakhely : Párizs
Foglalkozás : modell
Play by : Palvin Barbara
Kép : Moulin Rouge KYPUNNg

Moulin Rouge Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moulin Rouge   Moulin Rouge Empty2013-03-26, 07:01

Moulin Rouge 206hgds
Khaos & Karissa

Ma reggel egy fotózásom lesz. Méghozzá nem is akármilyen. A bátyámmal és a bandájával lesz.
Már alig vártam ezt az egészet. Ő már korábban elment, mert valami dolguk van még ,majd ott találkozunk.
Felkeltem 6-kor mikor ő is, de miután, elment, visszaaludtam és most szaladhatok mint a mérgezett egér, hogy odaérjek a megbeszélt helyre. Kipattanok kómásan az ágyamból,majd a fürdőbe megyek. Letusolok gyorsba, megtörölközöm, majd felöltöztem valamibe.
Leszaladok a konyhába, egy almát a kezembe vettem, lakás, kocsi kulcs, lakás becsuk, kocsiba beül és irány a helyszín.
Beérve, néma csend fogad. Sehol senki. Mármint a portán, a többi helyen. Akkor jövök is rá, hogy ki lett bérelv mára az épület. Én kis hülye.
- Bocsi,hogy késtem,de elaludtam! - rontottam be az épületbe.
Odamentem a fiúkhoz, köszöntöttem őket, majd a lány felé lépkedtem mosolyogva.
- Karissa Peterson! - mutatkozom be mosolyogva a lánynak és kezet fogunk
- Ja, ők a bátyám és a bandája. Őket is fogod fotózni. Pontosabban közös fotók lesznek velem. - mosolygok a lányra.
- Persze, hogy segítenek! Igaz fiúk? - kérdezem őket, közben feléjük fordulok
A fiúk elkezdek befelé pakolni, mi addig álltunk és egyezkedtünk a fotózással kapcsolatban.
Ajánlott tartalom

Moulin Rouge Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moulin Rouge   Moulin Rouge Empty

Moulin Rouge
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
the life of a model • :: JÁTÉKTÉR :: Párizs-
Ugrás: