William Wernest model •
Vele : katniss cornelia silver Lakhely : Parizs Foglalkozás : Model Play by : Matt lanter Kép :
| Tárgy: William Wernest készül 2013-03-19, 09:40 | |
| William Wernest.
A nevem William Wernest 22 éves vagyok New Yorkban születtem. Szemem arany barna, hajam pedig gesztenye színéhez tudnám hasonlítani. Iskolában bármilyen meglepő átlagos srác voltam, nem szerettem focizni semmilyen szakra NEM jártam. Anyám énekes volt egy kisbárban még apám szerelő volt, nem volt sok pénzünk, de boldogok voltunk együtt. Model szakmában az lehetek aki csak akarok, egy nap történt, hogy édesanyám magazinját tartottam a kezembe és láttam, ahogy a férfiak is modelt állnak. Nem igazán tetszett először, de mikor már vagy 2000x néztem meg azt a magazint úgy gondoltam én is belevághatnék. Mikor Párizsba költöztem nem ment minden úgy ahogy szerettem volna. Nehezen illeszkedtem be és persze elég sokat piszkálódtak velem, mivel újonc voltam. Ma már ez máshogy meg én piszkálódom másokkal. Egy nap történ, hogy le mentem futni és belebotlottam egy csinos kis hölgybe. Először nem tetszett a stílusa főleg miután elmondta, hogy annál a cégnél fog dolgozni ahol nekem sok sikerem volt. Rengeteget bántottuk egymást és nem bírtunk egy szobában megmaradni. DE egyszer kaptunk egy közös sorozat képet ahol igen erotikusnak kellet lenni még az nap egy szobában kötöttünk ki meztelenül egymáson, de nem bántam meg ez volt életem legszebb időszaka amikor megismertem Katniss-t. Bárcsak minden percemet vele tölthetném őt ölelve, csókolva. Már elég rég együtt vagyunk és egyszerűen mindig tud nekem mutatni valami újat ez a lány. Soha életemben nem voltam még ennyire szerelmes, mint most.
TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0 | |
|
Katniss A. Silver staff •
Kor : 31 Kapcsolat : kapcsolatban Vele : William Wernest Lakhely : Párizs Foglalkozás : Modell és feltörekvő színésznő Titulus : Sweet Rebel Play by : Shenae Grimes Kép :
| Tárgy: Re: William Wernest készül 2013-03-20, 02:59 | |
| Elfogadva! El sem tudom mondani mennyire örülök neked Liam *-* És, hogy még jobban örüljek, egy rövid és velős, de mégis tökéletes életrajzzal leptél meg. Nem is tudtam, hogy ennyire nem kedveltél az elején, de azért valljuk be őszintén, mostanra már elég sokat tettem annak érdekében, hogy ez megváltozzon, nem??? Nincs is más hátra, mint hogy foglalózz, aztán sipirc játszani!<3 | |
|