the life of a model •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome
Welcome!

2013. március 11-én hivatalosan is megnyitott a fórum!
Sok szeretettel, és ölelő karokkal várjuk leendő játékosainkat! Gyertek, nézzetek szét, alkossatok, és játsszatok!
Navigation
Szabályzat
Világleírás
Csoportleírás
Életrajz minta
Canon karakterek
Keresett karakterek
Information
Hírek

Figyelem!
Jelenleg semmiféle közérdekű információval nem szolgálhatunk!
Staff
♔ Staff ♔

Statistics
Statistics

tagok: 18

model: 7
manager: 1
trainer: 0
helper: 1
outsider: 3
media: 1
Weather
Párizs, és környéke!

Napi átlaghőmérséklet:
1-5 °C
Éjszakai átlaghőmérséklet:
-3-0 °C
Legutóbbi témák
» Danielle Barelli- Készül
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-10-12, 02:00 by Danielle Barelli

» Paul - készül
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-09-05, 10:17 by Paul Walker

» Nightshade-Bane szerepjáték
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-07-09, 19:20 by Vendég

» >>You want to kill me...
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-06-13, 19:23 by Vendég

» Fotóstúdió
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-28, 01:48 by Jake Everlise

» Rissa the List
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-24, 05:13 by Karissa Peterson

» Arcfoglaló
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-22, 04:24 by Jake Everlise

» Jake Everlise
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-22, 04:18 by Kendall Swire

» Nathaniel Cox - coming
all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-22, 04:02 by Nathaniel H. Cox

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) 2024-10-23, 13:07-kor volt itt.

all you need is me ~ caleb && min hee

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Song Min Hee
staff •
Song Min Hee

Kor : 34
Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban
Vele : Caleb Lee
Lakhely : Cité-sziget
Foglalkozás : modell
Play by : Im Yoona
Kép : all you need is me ~ caleb && min hee Lovesong_zpsb9b53e1e

all you need is me ~ caleb && min hee Empty
TémanyitásTárgy: all you need is me ~ caleb && min hee   all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-03-24, 05:38

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Zene, fények, kifutó.
Én a kifutóra születtem....ezt mindenki tudja. Ez az életem. Én vagyok a legjobb, mindig, pont mint ma is. Remek munka után pedig elengedhetetlen egy afterparty.
Emberek, nyüzsgés, pezsgő

Fáradtan lépek ki a ruhámból, és fehérneműben rogyok le az ágyamra. Kikészültem. Végigdolgoztam az egész napot, semmire nem vagyok ma már képes. De hogy itt egyesek hogy merik magukat modellnek nevezni, azt nem tudom. Csupa tapasztalatlan, béna liba, akik azt se tudják mi fán terem egy divatbemutató. Ha Caleb és Na Young nem lettek volna velem, biztos hogy kiverem a balhét, és olyan botrányt csapok...

Felállok, és az asztalhoz sétálok, hogy töltsek magamnak egy pohár vizet. Nem törődök az öltözéssel, minek, legfeljebb Caleb fog bejönni. Vagy Youngie. Mindkettő látott már meztelenül is, így csak magamra kapok a selyemköntösöm. Várom, hogy Caleb végre végezzen, és végre bejöjjön. Csak rá van szükségem a mai nap után.

Szeretem. A magam módján...de úgy nagyon. Tudom, hogy másokkal is összeszűri a levet, de nem zavar, hiszen én is, és egyikünk se fogadott hűséget, mégis tudom, hogy nagyon fontos vagyok neki. Elvégre ha nem lennék az, akkor nem jönne hozzám majdnem minden este.

Kattan a zár, oldalra fordítom a fejem és elmosolyodom. Legszívesebben a nyakába ugranék, de inkább töltök neki egy pohár tequilát, és elé lépek. Neki is nehéz napja volt, talán nehezebb mint nekem, hiszen neki még idiótákkal is beszélnie kell. Ha elveszi tőlem a poharam, átölelem a derekát, és a mellkasába fúrom a fejem.
- Azt hittem megőrülök ma. Holnap estig ki se szállunk az ágyból, értve vagyok? Mondj le mindent! - Csókolok bele a nyakába, és elmosolyodom.
ez a drágaság calebnek készült. nagyon kevés szóból áll. min hee pedig ezt viseli. Szereetlek <3

Vissza az elejére Go down
Caleb Lee
manager •
Caleb Lee

Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban
Vele : Song Min Hee
Lakhely : Párizs
Foglalkozás : menedzser
Play by : Kim Jonghyun

all you need is me ~ caleb && min hee Empty
TémanyitásTárgy: Re: all you need is me ~ caleb && min hee   all you need is me ~ caleb && min hee Empty2013-04-01, 00:11

Túl hosszú, és fárasztó napok sorozata áll mögöttem. Soha sem gondoltam volna, hogy egy menedzser élete ennyire fárasztó, és, hogy ennyi munkával jár. Min Hee igen csak felkapott modell volt, és lett is, miután ebbe a városba jöttünk, tehát egyértelmű volt, hogy az eddigi munkáink meg fognak sokszorozódni. Így is történt. A felkérések csak úgy özönlenek hozzánk, nincs olyan nap, hogy ne keresne fel valaki azzal a szándékkal, hogy szeretné, ha Min Hee modellt állna a fényképészük előtt. Persze, csupán tisztességes ajánlatokat fogadok el, hiszen mi hasznom származna abból, ha valami otromba, perverz fráter karjai közé kerülne a lány. A lány, akit nem tudnék elképzelni más férfival, csak is velem! Hihetetlen, hogy pont én lettem a menedzsere, amikor mind a ketten nagyon is jól tudjuk, hogy nem csak a munka miatt sodródtunk egymás mellé. Bár sosem beszélünk komoly érzésekről, valahogy mindig sikerül egymás ágyában, és karjaiban kikötnünk. Egy-egy hosszabb est után - mint a mai is - bekopogunk egymás ajtaján, és élvezzük az életet. És egymást.
Pontosan így történik ma is. Egy divatbemutató, afterparty-val megfűszerezve, és máris eléggé kész vagyok ahhoz, hogy az esemény után tiltakozást nem tűrően csalogassam be Min Hee-t az ágyba. Bár, nem hiszem, hogy csalogatni kellene, jön ő magától is.
Bekopogok hozzá, benyitok, és egyből elvarázsol a puszta jelenléte, a ruhája, a haja, mindene. Elmosolyodom a szavai hallatán. Igen, én is csak ennyit akarok. Elbújni minden, és mindenki elől, elszakadni a világtól, és ebben a kis szobában átélni az élet leggyönyörűbb perceit.
- Nos, örömmel hallom, hogy nem térnek el nagyban az ötleteink a másikétól. Én is pontosan így terveztem, mint, ahogy te. - búgom sejtelmes hangon, majd megfordítom Min Hee-t, óvatosan a falhoz nyomom, és szenvedélyesen megcsókolom.

279 words   |   for MIN HEE

template by bree!
Vissza az elejére Go down

all you need is me ~ caleb && min hee
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Caleb Lee

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
the life of a model • :: JÁTÉKTÉR :: 18+-
Ugrás: