Isabel Moira Leroy model •
Kor : 31 Kapcsolat : eljegyzett Vele : George & Jonathan Lakhely : Cité-sziget Foglalkozás : modell Titulus : naughty princess Play by : Candice Swanepoel Kép :
| Tárgy: Isabel Moira Leroy 2013-03-10, 06:20 | |
| ISABEL MOIRA LEROY.
19; model; Candice Swanepoel;
Az életem egy külső szemlélőnek egészen fantasztikusnak, és tökéletesnek hathat, azonban, ez koránt sem így igaz! A világ egyik leggazdagabb családjának egyetlen egy leánya vagyok, testvéremmel hatalmas vagyont, és egyúttal felelősséget fogunk örökölni. Bár, nem is kellene aggódnom a pénz miatt, hiszen Párizs egyik legkeresettebb modelljeként tengetem életemet. Siker, fény, és minden egyéb, mégsem érzem magam szerencsésnek. Legalábbis lelkileg nem. Apám szereti a hagyományokat, és folytatja is őket, így nem is tudom hova gondoltam akkor, amikor azt feltételeztem, hogy szabadjára enged a párkeresésben. Nos, pontosan egy éve ismertetett össze George Cromwell üzletemberrel, aki apám munkatársa, a nők bálványa, és igen csak tehetős vagyonnal rendelkezik. A szüleim úgy gondolták, hogy tökéletes partnerem lesz egy életen át, persze, nem csak az én érdekeimet nézték, hiszen, ha így tettek volna, ma nem lennék Cromwell jegyese. Apám ugyanis fél attól, hogy évek múlva tönkremegy a vállalkozása, és, ha sajnálatos módon megtörténne, kedves veje bizonyára kisegíti majd pár millióval, így nem kell aggódnia a megélhetéséért. A saját családom által felállított csapdába estem, és nem tudok szabadulni. A szüleim elvárják, hogy hisztéria nélkül, legalább tettetett boldogsággal álljak George mellett, ami egyáltalán nem könnyű. Még csak a barátomnak sem mondhatom, pedig mennyivel könnyebb lenne a közös életünk, ha megbeszélhetnénk egymással a problémáinkat.. Amik részemről kifogyhatatlanok. Ugyanis, mint modell rengeteg segítséget, és fejlődést remélhetek mind a menedzseremtől, mind a személyzettől, és persze, főképp a tréneremtől. És, be kell valljam, ez okozza a legtöbb gondot az életemben. Vagyis inkább bonyodalmat. Hiszen az, hogy George iránt nem érzek semmiféle kötődést, nem jelenti azt, hogy az érzelmeim nem irányulnak más férfi felé. Jonathan Mayor. A trénerem, a fejlődésemet biztosító egyén, a szeretőm. Senki sem tud róla, és ez így is van rendjén. Bár, szívesebben vallanám be országnak-világnak, hogy Jonah az, akit szeretek, és Cromwell pedig mehet egyenest a pokolba.. Viszont ez egyenlőre lehetetlennek tűnik, hiszen egy jó lánynak alapvető az, hogy kövesse szülei utasításait, még akkor is, ha azokkal egyáltalán nem ért egyet..
TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0 | |
|
Song Min Hee staff •
Kor : 34 Kapcsolat : bonyolult kapcsolatban Vele : Caleb Lee Lakhely : Cité-sziget Foglalkozás : modell Play by : Im Yoona Kép :
| Tárgy: Re: Isabel Moira Leroy 2013-03-20, 07:57 | |
| azt hiszem nem kell mondanom mennyire imádlak, meg azt is ahogy írsz, szóval tudsz mindent, tökéletes, ahogy te is <3 szaladj foglalózni,. és stipitop egy játék !!
made by tillie of caution
| |
|