Katniss A. Silver staff •
Kor : 31 Kapcsolat : kapcsolatban Vele : William Wernest Lakhely : Párizs Foglalkozás : Modell és feltörekvő színésznő Titulus : Sweet Rebel Play by : Shenae Grimes Kép :
| Tárgy: Katniss Cornelia Silver 2013-03-13, 23:41 | |
|
Katniss Cornelia Silver ~ Modell & Feltörekvő színésznő ~ Gyermekkori barát, egy régi ismerős akivel sok idő után újra összefutottam, rokon, ellenség esetleg egy régmúlt szerelem emlékképe. Jelentkezz bátran, és légy újra az életem része. Te döntesz, hogy milyen kapcsolatban akarsz állni velem. Barátok Shannon Lockwood Alison Dior Karissa Peterson
Kapcsolatok, Kalandok, Exek William Wernest
A hozzászólást Katniss C. Silver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-03-17, 02:46-kor. | |
|
Karissa Peterson model •
Kor : 30 Kapcsolat : szingli Lakhely : Párizs Foglalkozás : modell Play by : Palvin Barbara Kép :
| Tárgy: Re: Katniss Cornelia Silver 2013-03-17, 00:16 | |
| Én szeretnék bekerülni mondjuk a barátok közzé! Kolléganők vagyunk és szerintem elég jól kijövünk egymással! | |
|
Katniss A. Silver staff •
Kor : 31 Kapcsolat : kapcsolatban Vele : William Wernest Lakhely : Párizs Foglalkozás : Modell és feltörekvő színésznő Titulus : Sweet Rebel Play by : Shenae Grimes Kép :
| Tárgy: Re: Katniss Cornelia Silver 2013-03-17, 02:48 | |
| Már bent is vagy drága Karissa :) | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Katniss Cornelia Silver | |
| |
|